4.30.2009

Arg katt och ett skumt twilight meet

Katten, Fiddlesticks, är så sur nuförtin. Ingenting är gott nog åt henne/honom. Vi är fortfarande inte riktigt säkra om det är en tjej eller kille... katten är ju så himla pälsig. Men Buck konstaterade att det var en pojk... så vi får tro på det tills vi är motbevisade. Väntar forfarande på att Fiddle ska bli gravid så vi kan få kattungar... tydligen så kommer vi få vänta väldans länge på det.

Sur är den, katten. Inte vill han äta. Så ruskigt kräsen. Äter bara dyr mat! Köpte precis samma sak till han, fast den billigare varianten (ser likadant ut) men han äter bara såsen och vägrar äta köttet. Antingen vill han ha riktig mat som skinka och grillad kyckling... eller så den dyraste portionsmaten. Suck... Så går det bara för man tänkte vara snäll över jul och skämma bort den lite, vägrar äta annat. Han har blitt en riktigt märkes-ätare.

Förutom att glo på en sur katt som sover på golvet så packar jag väskorna. Åker till Arkansas om ett par timmar. Twilight meet tomorrow. Och när man tänker twilight så tänker man ju kväll. Släggan går klockan 10... på morgonen! vad fasiken är det för jiddrans twilight meet undrar jag.... Amy stöter kula 8 på kvällen och sista grenen är 9.30.... Man kan ju tycka att de kunde lagt släggan mitt på dagen iallafall...
Så imorn blir det att ta sig upp klockan 7! Men jag har övat.. de senaste dagarna har jag stigit upp klockan 8 för min morgonklass (som är 9) istället för 8.45... Av någon anledning har jag varit mycket vaknare under klasstid. Har dock behövt en liten lunch tupplur efter.

4.29.2009

Uppdatering

Wow.
Insåg inte hur länge sen det var som jag uppdaterade bloggen.
Jag funderade på att uppdatera för ett tag sen, och sen dess har tiden gått ruskigt fort. Känns som om jag har varit upptagen 24/7.
Så här är senaste månadens quick update:

Skola:
Hade 5 grupparbeten den här terminen... FEM! Två är nu avlsutade och redovisade för kurskamraterna. Har forfarande ett project som vi jobbar på i min online kurs, men det ska vara över om en vecka.
Jobbar forfarande på våra två stora project. Zenith Awards är nu i princip över. Har fortfarande evaluation arbete och redovisning kvar (Maj 12). Så har vi GlobCom, ett annat online grupparbete. Det ska vi vara klara med Maj 11. Så bara slutspurten kvar!
Satte också ihop ett 12 page paper häromdagen... om jag inkluderar tiden jag kikade igenom artiklarna som jag hade researchat så tog det mej 6 timmar. Inte illa... Ska editera den uppsatsen samt en annan jag skrivit för den kursen för våran portolio där är due Maj 14.

SNART SÅ SNART ÄR DET SOMMARLOV!

Track and Field:
Släggan har gått lite segt. Har persat i ett par tävlingar. Är nu uppe på 57.88 tror jag.
Men jag gjorde fyra hälsnurrar ett tag.. två veckor sen switcha vi tillbaka till första tåsnurr, så nu kan jag faktiskt försöka sätta lite fart på släggan också. Träningen idag kändes bra och jag tror att om två veckor, när Big 12 Conference comes around, så finns det potential för att bli bra.
Även om det inte har varit några kanon resultat så har jag ändå satt nytt SKOLREKORD!

Framtiden:
Väntar på att de ska bli klara med all processing of mina applicatinos som jag skickade in till Graduate school. Förhoppningsvis så får jag positivt svar. Att jag kommit in. Vore häftigt så jag har två år till här, eller 3 terminer om jag vill köra på lite fortare. Men då kan jag också söka jobb på campus som en research assistant eller nåt.
Om jag inte kommer in... då ska jag leta alternativ så att jag kan stanna ett tag till....