4.27.2008

tävlingshelg och skola

Tävling igår....
Gick inte så bra som jag ville att det skulle göra, och dessutom fick jag stryk av iallafall 2 personer som jag borde ha vunnit över. Sista gången jag låter dom kasta längre mej...

Hade en av mina bättre serier någonsin dock (om jag inte har helt fel). Fyra kast över 54 meter (och tekniskt så var dom inte mycket att hurra för). Ett kast på 50 eller nåt sånt (vet inte vad jag lyckades göra...) och så hade jag ett kast på 56+, men tyvärr så var det, precis som mina bra kast den förra tävlingen, ÖVERTRAMP!
Men det är iallafall på väg. Hade lite bättre timing i kasten den här helgen. Förhoppningsvis så kan jag få skjuts med de andra som tävlar unattached till Arkansas på Fredag och kasta igen! Vore inte bara roligt, men inspirerande. Jag vill tävla mest hela tiden, eftersom jag känner att det är på G... massa slipning bara så kan det nog blir bra :)

Annars så känner jag mej ganska så stark nu! Kom precis hem från gymmet, och jag gjorde en 2:a på 70 kg i bänkpress (så jag kan bänkpressa mej själv 2 gånger i rad nu!), och så tog jag en lätt 2:a på 100 kg i benböjen. Så det var en inspirerande dag!

Har läst klart alla böcker som jag måste läsa för den här terminen. Har bara ett manifesto kvar att skriva, lite editing på de ett par uppsatser och så är det bara finals kvar nästa vecka.
Jag skulle fira, men tyvärr så har jag ju lektion i Maj 5 timmar om dagen Mån-Fre.... Och så 3 timmar om dagen Mån-Tors. i Juni och Juli. Så plugga blir det ju till att göra... men det är ändå skönt att ha finals nästa vecka. Nya kurser ju!

Inga kommentarer: