2.18.2009

Tävling till helgen

Jag kastar i helgen, fastän det var planerat att jag skulle vila. Men det blir bara viktkastning. Är så nära på att få till det nu, så coach tyckte att en tävling till innan Big 12 skulle sitta fint, så jag kan gå in och vara säker när jag kastar. Så jag slipper tänka så mycket, and that does make good sense.

Annars så har jag börjat en lista på vad jag vill göra under tiden (om jag kommer in) på grad school...

1. Lära mej koda websidor
2. Lära mej Spanska

Inte så lång, men jag har en början på en lista :)

2.05.2009

Scarred for life...

Var och såg My Bloody Valentine igår... verkade som en rätt bra idé- i början.
När jag väl var framme vid bion insåg jag hur dålig av en idé det egentligen var.
Jag tycker ju inte alls om skräckfilmer. Blir ju bara rädd.
Och får mardrömmar.

Sen att filmen var i 3D gjorde hela upplevelsen 100 gånger värre. Det var en av de värre ideérna jag gått med på. Inte trodde jag att 3D skulle göra så himla mycket skillnad. Tänkte att det bara var buffel och båg innan jag såg filmen. Fick minnen av 3D glasögonen som brukade följa med i någon tidning så man kunde se bilderna i 3D. Var det någon gång i början av 90-talet det var coolt? Kommer inte ihåg när, men ögona kommer jag ihåg. Trodde jag skulle få ett par av dom, och var ganska så upprörd när jag behövde betala $3 extra!! Bion kostade nu $10.... nästan Sverige priser.

Jag blev glatt överraskad av glasögona, dom var spaceiga och rättså coola... och 3D upplevelsen var intensiv. Lite för intensiv. Efter 5 minuter av filmen undrade jag hur jag skulle överleva resten... Inte nog med att folk blev brutalt och detaljrikt mördade. Det såg ut som allt hände 2 meter framför mej. Vapen flög mot mej. Jag duckade hejvilt i mitt säte. Mördaren stirrade på mej ut från bioduken.. alldeles för realistiskt och immediate.

Jag är nöjd med vanliga filmer. Vill att min film ska hålla sig på filmavstånd och inte utspela sig rakt framför ansiktet på mej så det känns som om jag är precis där. Jag behöver det där säkerhetsavståndet till bioduken som gör att jag håller mej kvar i verkligheten även när jag är inragen i filmen.

Do I need to say I had nightmares?