10.25.2007

Vintern har slagit till

Jag ska ta upp stickning.
Tänkte jag skulle sticka mej själv en halsduk.

Först är det stickningen, måste lära mej det. men jag kunde ju när jag gick i 3an och hade syslöjd. Stickade både aviga och räta på den tiden, borde kunna lära om tycker jag.
Kanske ska hitta garn idag, den här helgen är en sån där helg då lära sig att sticka skulle sitta fint.

Inte för att det blir någon tid till att lära sig stickandets konst på fredag för då är jag upptagen med Voodoofest, men resten av helgen. Förhoppningsvis kan vi gå på voodoo en dag till. Vore skoj, ruggigt skoj. Får iallafall se Rage Against the Machine spela imorgon, och Kings of Leon! I'm exstatic.

Appropå att sticka, det har blivit kallt här (därav haldsduksiden). I söndags var det relativt varmt ute, jag var ute och kastade slägga i shorts och sport-BH. Sen regnade det en hel del måndagen, men det var fortfarande varmt och klibbigt.
Vaknar på tisdagen och ser att det är sol, härligt! Jag tar på mej en t-shirt och långbyxor, funderade på kjol men valde jeans. Går ut och springer tillbaka in!

HU!
Iskallt ute. Tar snällt på mej en tjocktröja och huttrar min väg till skolan.
Från att ha varit 2o grader en dag blev det 10... Hemsk temperaturdropp. Antar att det betyder att vintern är här, men är den här för att stanna?

Själv hoppas jag på en flashback av sol och värme.

1 kommentar:

A-K sa...

Kings of Leon!? *glor med stoora avundsjuka ögon*