11.02.2008

Pumpkin carving och Halloween

Halloween är över.
Det enda som är kvar är ett minne av alltför högt sockerintag, rött hår, och en ganska så trött jag...

...men det var det absolut värt!

Började fint med pumpkin carvings i onsdags. Jag, Ames och Shump (Karen) drog till dormatoryt på campus för att vara med och såga lite i pumpor. De hade bara låtsaspumpor dock... fast jag har hört att dom riktiga luktar illa illa, så vi var ändå glada och nöjda. Tog en lång stund och en massa tålamod för att karva till en bild.

Den vänstra är min. Jag karvade inte på fri hand, utan jag hittade ett mönster på internet, som jag prickade på pumpan och sen karvade efter prickarna. Jag blev smått frustrerad efter then första blixten... för det tog såååån tid, fast det blev ju snyggt till slut!
Vi fick batteri-lampor att sätta i som ändrade färg. Riktigt avancerat :)


Halloween dagen var i freadgs. Oktober 31. Först så gick jag och Ames till Shumps lilla rum och gav ut godis till barn. Vi var med i vad som kallas, safe trick-or-treating for kids. De som bor i dormsen (Shump) och vill delta får en säck med godis som dom kan ge ut till barnen som kommer förbi utklädda och uppklädda. Kul att få ge bort godis. Barnen blir så glada!

Vi gav bort godis hemma hos oss också... fast vi var inte där, så vi ställde ut godis på verandan. Som tur var så var nästan allt borta när vi kom hem! Åt så himla mycket godis i Fredags. Är inte van vid att äta sötsaker, så mitt kvardupplade sockerintag gjorde mej ganska så hyper... vara skakig på socker är värre än att vara skakig på koffein....

Förutom det alltför höga sockerintaget så var Halloween en lyckad dag! Jag var utklädd till världens bästa Pippi Långstrump! Mina flätor stack rakt ut från huvudet, eller ganska så rakt... de var lite svåra att manövrera dock. Jag fastnade i lite allt möjlig, och i folksamlingar var det svårt att komma fram utan att sticka folk med flätorna.

the 3 of us, renässans damen, power lyftaren och Pippi...

Inga kommentarer: