11.23.2010

Present på posten

Igår skickade jag ut ett mail till mina elever. Era betug för provet har nu blivit publicerade på D2L (Internet-siten vi använder för att kommunicera). Om ni har frågor så vänta med dem tills imorgon då jag skickar ut kommentarerna och de separata betygen på era inlämnade uppsatser. Typ så stod det. Tror min officiella engelska är bättre än min officiella svenska vid det här laget... tre minuter senare får jag ett mail från en elev: Varför fick jag bara sjuttio-sju poäng på provet? Ja... kanske för att du inte kan läsa instruktioner?

Annars så fick jag en massa trevliga mail idag. En massa tack för hjälpen från eleverna. Fiskar de efter bra betyg? Kanske. Men jag tog det till heart och det förgyllde min annars tråkiga dag lite granna.

Fick idag också ett paket på posten. Med mitt namn på. Hittade ett maintenance care kit för bilen när jag öppnade. Jag hade då rakt inte beställt något sånt, inte Buck heller... och ingen faktura var det. Det är väl bara att tacka och ta emot tänkte jag :)
Vid närmre eftersyn så såg jag att det var från stället där vi köpt bilen. Det var ju en trevlig liten present. Lite förnärmad är jag att de skickade den till mig dock. Varför var de tvungna att skicka städgrejor till tjejen för? Grrrr... feministen i mig skriker.

1 kommentar:

Hilma sa...

Åh va kul, har du oxå stylat om din blogg!? =) Dina stories om eleverna är ju klockrena haha! Skrattar lika gött varje gång.