12.03.2010

Fart var det här

Å vilken dag. En liten tripp till Dallas på schemat. Skönt att komma iväg från allt pluggande för en stund.

Våran första anhalt var Svenska Konsulatet i Dallas. Eller rättare sagt huset där damen som jag pratade med bor, för hon jobbar hemifrån på Fredagar. Vi svängde in till Highland Park och var mäkta imponerade av de fina små villorna. Verkade som ett väldigt stilsamt område. När vi kom närmare damens hus tappade vi hakorna och ögonen hoppade ur hålorna. Husen var ENORMA och så otroligt vackra. Väl inne i damens hus var vi ännu en gång begeistrade över all rikedom och flärd. Det var nästan så att man blev så där äckligt avundsjuk. Inte för att jag inte är nöjd med det jag har, men de husen var större än ett drömhus. Kikade in på deras hemsida sen. Ett hus med 6 sovrum, massa andra rum och 5 eldplatser går för ynka $9,000,000...

Efter mötet med överklassen begav vi oss till en levande mat restaurang, Bliss Raw Cafe. Den var väldigt mysig. Vi beställde en pizza och en hamburgare. Allt var gjort på grönsaker och inget lagat över 110 F. Maten var utomordentligt underbart god. Att man kan få så mycket smak på grönsaker, nötter och frukt... mäkta imponerande. Vi slog på stort och beställde Pumpkin Cheescake (även den levande och utan mjökprodukter...) och den bara smälte på tungan. En explotion av sötma och cheescake smak i munnen. Mmmm, nu måste vi lära oss hur man lagar riktig rå cheescake och tortillas.

Fulla i magen åkte vi till IKEA för att driva runt lite. Alltid så kul att titta på möblerna och önska, önska, önska. Vi köpte en wok-panna, en gardinstång och några ljus. Ska kika in på Goodwill imorgon och se om jag inte kan hitta några häftiga fat att ställa ljusen på.

Efter lite Bowflex och plugg så är det sömn som står näst på schemat.

Inga kommentarer: